Open Tribune Dagen in Turncentrum Sportstad Heerenveen

Open tribune Dagen in Turncentrum Sportstad Heerenveen met Epke Zonderland en de andere Heerenveense turntoppers!

Door het grote succes van de vorige Open Tribune Dagen, is er dit jaar weer een aantal zondagen om Epke te bewonderen! Niet alleen Epke is aanwezig maar ook de andere Heerenveense toppers / Olympia gangers zullen aan het trainen zijn!

Altijd al eens willen weten hoe een training van Epke er uit ziet? Kom dan langs op de Open Tribune Dagen in het Epke Zonderland Turncentrum. Je krijgt te zien hoe Epke zich heeft voorbereid op de Olympische Spelen en krijgt te horen wat er bij komt kijken om olympisch kampioen te worden! Je aanschouwt de training niet alleen vanaf de tribune, maar je gaat ook een rondje door de turnzaal om alle turners van dichtbij aan het werk te zien!

De Open Tribune Dagen van dit jaar worden gehouden op 27 november 2016 en 18 december 2016 vanaf 14:30 uur.

Deze unieke kans kost slechts € 10,- p.p. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het jongens en meisjes turnen in Heerenveen.

Aanmelden kan via turncentrum@sportstadheerenveen.nl. Vermeld in je mail je voor- en achternaam en met hoeveel personen jullie naar Heerenveen willen komen. Betaling is bij binnenkomst van de Open Tribune Dag.