Open Tribune Dagen in Turncentrum Sportstad Heerenveen

Door het grote succes van de vorige Open Tribune Dagen, is er dit jaar weer een aantal zondagen om Epke te bewonderen! Niet alleen Epke is aanwezig maar ook de andere Heerenveense toppers / Olympiagangers zullen aan het trainen zijn!

Kijken bij een training van Epke

Altijd al eens willen weten hoe een training van Epke er uit ziet? Kom dan langs op de Open Tribune Dagen in het Epke Zonderland Turncentrum. Je krijgt te zien hoe Epke zich voorbereidt op de komende wedstrijden en krijgt te horen wat er bij komt kijken om Olympisch kampioen te worden! Je aanschouwt de training niet alleen vanaf de tribune, maar je gaat ook een rondje door de turnzaal om alle turners van dichtbij aan het werk te zien!

Open Tribune Dagen vanaf oktober

De eerstvolgende Open Tribune Dagen worden georganiseerd op zondag 10 december en zondag 21 januari 2018. Aanvang vanaf 14:30 uur.

Deze unieke kans kost slechts € 10,- p.p. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het jongens en meisjes turnen in Heerenveen.

Aanmelden voor de Open Tribune Dagen

Je kunt je nu alvast aanmelden via turncentrum@sportstadheerenveen.nl. Vermeld in je mail je voor- en achternaam en met hoeveel personen jullie naar Heerenveen willen komen. Betaling is bij binnenkomst van de Open Tribune Dag.