Epke met Kerst op podium van The Christmas Show in Ziggo Dome

Epke met Kerst op podium van The Christmas Show in Ziggo Dome

Producent RTL Live Entertainment heeft bekend gemaakt dat Epke Zonderland, Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Karin Bloemen, Leona Philippo en Jamai Loman dit jaar op 23, 24 en 26 december te zien zijn in The Christmas Show in de Ziggo Dome in Amsterdam. Eerder werd al bekend dat ook Nicolette van Dam wederom haar opwachting maakt in de spectaculaire kerstshow.

The Christmas is Show dé kerstshow voor de hele familie waarin kerstdromen werkelijkheid worden. Een magisch verhaal over Eefje, een meisje van acht en haar bijzondere kerstdroom. Het is een  modern kerstsprookje met veel spektakel, adembenemende decors, spannende dansacts, geliefde kerstliedjes, showballet, een gospelkoor en natuurlijk de Kerstman.

Cast
Epke is in The Christmas Show te zien in een rol waarin we hem zowel niet als wél kennen, als een magische acrobaat, wonend in een glazen bol, die alleen met Kerstmis tevoorschijn komt en iedereen dan betovert met zijn adembenemende kunsten.
Carlo Boszhard, die met de Christmas Show weer terugkeert naar het toneel, heeft een van de hoofdrollen en speelt De Droommaker. Hij helpt het kleine meisje Eefje haar kerstdroom te verwezenlijken. Buddy Vedder staat hem bij als leerling Droommaker. Karin Bloemen is de ondeugende Oma van Eefje. Jamai Loman en Leona Philippo maken ook deel uit van de cast en omlijsten de show met de bekendste kerstklassiekers en verrassende nieuwe kerstnummers. Zij worden hierin bijgestaan door het ZO! Gospel Choir.
Regisseur David Grifhorst, bekend van zijn succes met ‘The Passion’, schrijvers Andre Breedland en Maurice Wijnen (makers van o.a. succesmusicals ‘Ciske de Rat’ en ‘Petticoat’), choreograaf Stanley Burleson, en muzikaal leider Eric van Tijn zorgen voor de creatieve invulling van de show.

Nieuw Script
The Christmas Show gaat over het meisje Eefje en haar bijzondere kerstdroom. Eefje wil zo graag haar ondeugende Oma eindelijk weer een gelukkige Kerst bezorgen. Alleen ze weet niet zo goed hoe. Want het lukt Oma niet meer om te dromen, sinds Opa er niet meer is. Eefje vraagt de sprookjesachtige Kerstfee om hulp en ontmoet de Droommaker. Samen met Ziggy Stardust zijn assistent, neemt De Dromenmaker Eefje en haar Oma mee op een magische reis door de wondere wereld van Kerst. Langs alles waarvan iedereen het echte kerstgevoel krijgt. Denk aan het Zwanenmeer, het Kerstcircus, een heuse sneeuwstorm en natuurlijk de Kerstman.

Show van wereldformaat
In navolging van de populaire kerstshows die in New York en Londen een eeuwenoude traditie kennen, heeft Nederland sinds 2015 ook een kerstshow. The Christmas Show is dit jaar te zien op 23, 24 en 26 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. In 2015 trok de show 50.000 bezoekers en was de Ziggo Dome vijf keer uitverkocht.

Meer informatie
Kaarten zijn te verkrijgen op www.christmasshow.nl