Partners

Gazelle is trotse sponsor van Epke. Als Oer-Hollands merk wil Gazelle Nederlandse topsporters graag helpen om hun sport op topniveau te kunnen blijven beoefenen. De energie die Epke in de sport stopt om de top te bereiken, past bij de energie die Gazelle als fabrikant steekt in de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige fietsen.

Maar liefst 9 miljoen Nederlanders sporten minimaal één keer per week. Niet alleen omdat het gezond is, maar vooral ook omdat we het leuk vinden. In de nieuwe campagne ‘Sterk met Campina’ moedigt Campina samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland sportend Nederland aan. De campagne is half maart gestart, vlak voordat het buiten sportseizoen begint.

We zijn super trots dat Epke Zonderland zich verbonden voelt met De Friesland. Met zijn Friese charme en nuchterheid, is hij een inspirerend voorbeeld voor Friezen én niet-Friezen. Epke is alles waar De Friesland voor staat. Hij is sportief en vitaal, leeft gezond, is nuchter en wil na zijn sportcarrière graag verder als sportarts. Epke is in beweging! En dat gunnen we iedereen.

Volkswagen is al 25 jaar sponsor van het NOC*NSF en haar olympische sporters. Epke maakt daar sinds 3 jaar deel van uit. Zijn nuchtere en sympathieke persoonlijkheid sluit goed aan bij ons merk. Dat is bijvoorbeeld te zien op het platform Elke Dag Supporter waar ook Epke een rol speelt.

Epke bezit een uitzonderlijk talent voor de turnsport. En, dankzij dit talent en hard, heel hard werken heeft hij meerdere malen laten zien de allerbeste van de wereld te zijn. AA Drink is als grote fan en mede-hoofsponsor van Epke uitzonderlijk trots dit supertalent te mogen ondersteunen.

Janssen Fritsen: van educatie tot wereldprestatie

Epke tilt de turnsport steeds weer naar een hoger niveau. Het is een plezier om te zien hoe hij onze turntoestellen tot het uiterste op de proef stelt.  Van jongs af aan is hij gepassioneerd door de turnsport. En laat dat nu net ook onze grote passie zijn. ‘Van educatie tot wereldprestatie’ is niet voor niets onze slogan. En Epke is daar een mooi voorbeeld van! www.janssen-fritsen.nl

Craft

Craft staat al decennialang bekend als ontwikkelaar en producent van hoogwaardige technische sportkleding. Epke Zonderland is voor Craft een fraaie ambassadeur voor de Stay Cool-producten. Niet alleen heeft hij een Baselayer nodig die zijn lichaam onder warme indooromstandigheden op de juiste temperatuur houdt, ook moeten de artikelen op hun plaats blijven zitten gedurende de bewegingen die hij maakt bij zijn oefeningen, onder andere aan de rekstok. Als A-merk in functionele sportkleding leveren wij op deze manier een bijdrage aan het optimaal kunnen presteren van Epke. www.craftsports.com

Van der Let & Partners

Van der Let & Partners is een veelzijdig mediabedrijf. De strategische en crossmediale manier van werken in combinatie met creativiteit in uitingen en oplossingen heeft een belangrijke bedrage geleverd aan de internet strategie van vele bedrijven. Bij alle disciplines binnen ons bedrijf, van het software engineering team tot aan de marketeers is de sfeer informeel maar prestatiegericht. Leren, innoveren en inspireren en aan het eind van de dag trots zijn op de bijdrage die een klant is geleverd. Hoe trots zijn we dan ook op de samenwerking met Epke! www.vdlp.nl

Ambassadeurschappen
  • 100% Dope Free betekent nee zeggen tegen doping
  • Voor gezinnen met een gehandicapt kind is de Ronald McDonald Hoeve dè plek voor een onbezorgde vakantie
  • Sports for Children schenkt gebruikte sporttoestellen aan scholen en sportverenigingen in Oost-Europese landen
  • De Vonken van 2028 geloven in de Olympisch Spelen en dragen bij aan de ontwikkeling van Nederland als (sport)land