The Shaving Institute

Als topsporter moet je goed voor je lichaam zorgen. En als je voortdurend in de schijnwerpers staat op internationale toernooien, is ook uiterlijke verzorging belangrijk.   Dat zit bij Epke wel goed. Overal waar hij komt is hij een frisse en gladgeschoren verschijning. Met dat laatste helpt The Shaving Institute hem een handje. Als sponsor maar ook met haar innovatieve scheerlotion.

Het nieuwe nat scheren

Net als Epke streeft The Shaving Institute naar een perfect resultaat. En net als bij de turnsport bereik je dat alleen met veel ambitie, oefening en ervaring. Dat laatste hebben we als relatief jonge Nederlandse onderneming opgedaan in de cosmetische industrie. Een jarenlange basis om onze revolutionaire droom te realiseren: een transparante lotion die nat scheren comfortabel, makkelijker en sneller maakt en tevens je huid verzorgt.

Innovatieve scheerlotion

Epke heeft innovatieve oefeningen aan de rekstok ontwikkeld. Zo was hij de eerste turner ter wereld die drie vluchtelementen achter elkaar op de rekstok voltooide. Drie-in-één is ook wat de innovatie scheerlotion van The Shaving Institute zo uniek maakt. Een heerlijk ruikende lotion die het apart kopen van scheerschuim en een verzorgende aftershave lotion overbodig maakt. Deze lotion is alles wat je nodig hebt voor een complete scheerbeurt.

Snel, sneller, snelst

Voor zijn ingenieuze afsprongen waarbij hij in één keer staat als een huis moet Epke een grote snelheid aan de rekstok opbouwen. Met de scheer- en verzorgingslotion van The Shaving Institute vestig je een eigen snelheidsrecord: een complete scheerbeurt inclusief huidverzorging binnen 1 minuut! Doordat de lotion transparant is zie je precies waar je scheert, waar de bakkenbaarden beginnen en baardlijnen lopen. Dat scheert wel zo makkelijk.

Het ultieme scheergemak toch nog een tegenstelling

Ondanks dat turnen en natscheren veel met elkaar gemeen hebben, is er één groot verschil. Als topsporter moet Epke jarenlang trainen voor dat perfecte eindresultaat: de gouden medaille. De perfecte scheerbeurt bereikt Epke echter zonder enige oefening met een klein beetje hulp van The Shaving Institute. En dat vindt Epke prima, want hij wil lekker snel klaar zijn met scheren en er verzorgd uitzien. De video geeft de overeenkomsten tussen turnen en nat scheren mooi weer.

Meer weten over het ultieme scheergemak of wil je het zelf eens proberen? Kijk op www.theshavinginstitute.com en bestel een proefflacon.