Campina: Sterk met Campina

Maar liefst 10 miljoen Nederlanders sporten minimaal één keer per week. Niet alleen omdat het gezond is, maar vooral ook omdat we het leuk vinden. In de campagne ‘Sterk met Campina’ moedigt Campina samen met NOC*NSF, Dafne Schippers en Olympisch kampioen Epke Zonderland sportend Nederland aan. Beweging en gezonde voeding kunnen niet zonder elkaar. Hierbij geloven we in de kracht van de ochtend, een sterke start van de dag. Want de dag starten met een gezond ontbijt een beetje beweging, voelt energieker!

Campagne ‘Sterk met Campina’

In onze nieuwe campagne ‘Sterk met Campina’ komen beweging en goede voeding samen. Want bij beweging hoort nu eenmaal goede voeding zoals zuivel. Melk bijvoorbeeld levert essentiële voedingsstoffen zoals proteïne, calcium en vitaminen B2 en B12 die je spieren en botten goed kunnen gebruiken. Dit geldt niet alleen voor de fanatiekelingen onder ons maar juist voor iedereen. Samen met Epke Zonderland als ambassadeur en met Campina als official supplier van NOC*NSF wil Campina het  verhaal over de kracht van zuivel delen met heel Nederland.

Goede basisvoeding essentieel

Ook voor een topsporter als Epke Zonderland is gebalanceerde voeding ontzettend belangrijk en zuivel past daar heel goed in. Epke Zonderland: “De juiste voedingstoffen afkomstig uit gezonde basisvoeding zoals groente, fruit en zuivel zijn essentieel voor een goede prestatie en een sterk, gezond lichaam. Vlak na een training neem ik bijvoorbeeld graag yoghurt. Een product vol met proteïne dat bijdraagt aan het herstel van mijn spieren.”