Campina: Sterk met Campina

Maar liefst 9 miljoen Nederlanders sporten minimaal één keer per week. Niet alleen omdat het gezond is, maar vooral ook omdat we het leuk vinden. In de nieuwe campagne ‘Sterk met Campina’ moedigt Campina samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland sportend Nederland aan. De campagne is half maart gestart, vlak voordat het buiten sportseizoen begint.
 
Campagne ‘Sterk met Campina’
In onze nieuwe campagne ‘Sterk met Campina’ komen beweging en goede voeding samen. Want bij beweging hoort nu eenmaal goede voeding zoals zuivel. Melk bijvoorbeeld levert essentiële voedingsstoffen zoals proteïne, calcium en vitaminen B2 en B12 die je spieren en botten goed kunnen gebruiken. Dit geldt niet alleen voor de fanatiekelingen onder ons maar juist voor iedereen. Samen met Epke Zonderland als ambassadeur en met Campina als official supplier van NOC*NSF wil Campina het  verhaal over de kracht van zuivel delen met heel Nederland.
 

Goede basisvoeding essentieel
Ook voor een topsporter als Epke Zonderland is gebalanceerde voeding ontzettend belangrijk en zuivel past daar heel goed in. Epke Zonderland: “De juiste voedingstoffen afkomstig uit gezonde basisvoeding zoals groente, fruit en zuivel zijn essentieel voor een goede prestatie en een sterk, gezond lichaam. Vlak na een training neem ik bijvoorbeeld graag yoghurt. Een product vol met proteïne dat bijdraagt aan het herstel van mijn spieren.”

Ambassadeurschappen
  • 100% Dope Free betekent nee zeggen tegen doping
  • Voor gezinnen met een gehandicapt kind is de Ronald McDonald Hoeve dè plek voor een onbezorgde vakantie
  • Sports for Children schenkt gebruikte sporttoestellen aan scholen en sportverenigingen in Oost-Europese landen
  • De Vonken van 2028 geloven in de Olympisch Spelen en dragen bij aan de ontwikkeling van Nederland als (sport)land