Blog

woensdag 21 december 2016 om 08:47

Bied nu mee op het gesigneerde olympisch turnpak van Epke. De outfit die hij veilt bestaat uit zijn gedragen oranje broek en oranje gesigneerd shirt. Op het shirt staat een leeuw afgebeeld & een handtekening van Epke!

Gaan naar de volgende link om te bieden: http://veiling.3fm.nl/auction/object/282

vrijdag 28 oktober 2016 om 14:45 - Media

Epke met Kerst op podium van The Christmas Show in Ziggo Dome
Producent RTL Live Entertainment heeft bekend gemaakt dat Epke Zonderland, Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Karin Bloemen, Leona Philippo en Jamai Loman dit jaar op 23, 24 en 26 december te zien zijn in The Christmas Show in de Ziggo Dome in Amsterdam. Eerder werd al bekend dat ook Nicolette van Dam wederom haar opwachting maakt in de spectaculaire kerstshow.
The Christmas is Show dé kerstshow voor de hele familie waarin kerstdromen werkelijkheid worden. Een magisch verhaal over Eefje, een meisje van acht en haar bijzondere kerstdroom. Het is een  modern kerstsprookje met veel spektakel, adembenemende decors, spannende dansacts, geliefde kerstliedjes, showballet, een gospelkoor en natuurlijk de Kerstman.

 

vrijdag 28 oktober 2016 om 14:00 - Media

Altijd al eens willen weten hoe een training van Epke Zonderland er uit ziet? Kom dan langs op de open tribune dagen in het Epke Zonderland Turncentrum. Je krijgt te zien hoe Epke en de Heerenveense toppers/Olympiagangers zich hebben voorbereidt op de Olympische Spelen en je krijgt te horen wat er bij komt kijken om wereldkampioen te worden!

maandag 22 augustus 2016 om 18:03
dinsdag 12 juli 2016 om 10:21 - Media