Blog

zaterdag 4 oktober 2014 om 12:00 - Wedstrijden

Vanaf het moment dat we op het vliegveld aankwamen werd al duidelijk dat dit een bijzonder toernooi ging worden. We werden direct verwelkomt met verschillende posters van het WK turnen. Ook in de bus, die reed op onze WK lane, werd duidelijk dat deze posters en billboards door de hele stad zijn verspreid. Een overdaad aan vrijwilligers zijn op alle venues aanwezig en de trainingshallen en wedstrijdhal zijn ook al Olympische Spelen waardig. De randvoorwaarden waren dus zeker aanwezig, maar natuurlijk moesten we er zelf ook nog voor zorgen dat het een geslaagd toernooi zou worden.

dinsdag 23 september 2014 om 15:38 - Media

Voor de mini docu “Born To Fly” werd een F16 vlieger uitgedaagd om mijn Olympische oefening na te doen in de lucht. 

dinsdag 23 september 2014 om 11:32 - Media

Ondanks mijn drukke trainingschema heb ik de afgelopen weken met plezier meegewerkt aan een aantal interviews die naast boeiende tekst ook schitterende foto’s hebben opgeleverd. Ik heb meegewerkt aan interviews in de recente uitgaven van: Helden, Men’s Health en Turnsupporter.

zondag 14 september 2014 om 11:30 - Wedstrijden

Van 9 tot en met 14 september hebben we deelgenomen aan de London Open. Ik kwam daar weer voor het eerst in actie nadat ik een paar weken geleden last kreeg van mijn rug. Nadat ik gedwongen werd om rust te nemen, was mijn rug nu weer sterk genoeg om de belasting van een wedstrijd aan te kunnen. Het was een mooie trip.