London Open

Van 9 tot en met 14 september hebben we deelgenomen aan de London Open. Ik kwam daar weer voor het eerst in actie nadat ik een paar weken geleden last kreeg van mijn rug. Nadat ik gedwongen werd om rust te nemen, was mijn rug nu weer sterk genoeg om de belasting van een wedstrijd aan te kunnen. Het was een mooie trip.

De eerste dagen hadden we een trainingsstage in South Essex, waar onder andere meervoudig Olympisch medaille winnaar Max Whitlock traint. Tijdens de London Open was de gehele Engelse selectie aanwezig, aangezien dit voor hen de laatste kwalificatie was voor het WK. Een wedstrijd met een erg hoog niveau dus wat een mooi podium was om mijn wedstrijdritme weer op te pakken.

Het was duidelijk zwaarder dan normaal omdat ik minder had getraind, maar ik mag tevreden zijn dat ik mijn oefeningen op voltige, brug en rek weer kon uitturnen. Het was nog niet het niveau wat ik wil zijn, maar het is in ieder geval een goede basis om in de komende weken op te kunnen bouwen naar het WK in China.